Zoeken
Sluiten
Periode van
Kies datum
Periode tot en met
Kies datum
Zoeken
Sluiten

Welkom bij Djoj in Travel

Ben je toe aan een andere horizon? Wij bieden je een kompas voor bijzondere reizen!

Wij navigeren je door verschillende landen met heel uiteenlopende activiteiten. Zo kun je dansen in de Himalaya, een schrijfcursus volgen in een klooster in Frankrijk of Yoga doen op het strand in Griekenland.

Door middel van de zoekmachine kun je kiezen uit verschillende vakanties w.o. een spirituele vakantie, yoga vakantie, creatieve vakantie, actieve vakantie, single reis, workshops en nog veel meer!

Klik hier voor het aanbod van alle advertenties.

Heb je zelf een bijzondere bestemming aan te bieden? Op eenvoudige wijze kun je zelf een advertentie op deze site plaatsen, meer informatie vind je bij Adverteren.

Djoj in Travel organiseert zelf (nog) geen reizen. Zij stelt uitsluitend haar website beschikbaar voor het verspreiden van informatie over bijzondere reizen. De adverteerder is zelf verantwoordelijk voor de inhoud en als zodanig neemt en heeft Djoj in Travel geen enkele verantwoordelijkheid in de uitvoering, juistheid en verspreiding van deze informatie.

Informatie over de reizen kun je dan ook niet opvragen bij Djoj in Travel maar bij de aanbieder van de informatie, welke in de advertentie, op de website, genoemd wordt.

Wil je op de hoogte blijven van de veranderingen op de website en andere nieuwsfeiten schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Veel reisplezier!


Adverteren
 
Nieuwsbrief
Centrum Djoj