Niet zomaar een camping

vakantieparken Limburg

Tijdens je zoektocht naar vakantieparken Limburg kun je niet om de Leistert heen, een geweldige camping voor jong en oud waar het aan niets mankeert om een perfecte vakantie te vieren. Faciliteiten om altijd iets te doen te hebben, en zeer veel mogelijkheden betreft het overnachten. Of je nu met een eigen kampeermiddel komt, of je wilt er een huren op de camping. Gezellig aan het kampeerveld, of een luxe bungalow het is allemaal mogelijk tijdens je vakantie.

Riante bungalows

Of je nu in een eenvoudige tent je vakantie met het gezin wilt vieren, of je maakt gebruik van een riante bungalow met je vrienden. Van alle vakantieparken Limburg is de Leistert de camping met de meeste mogelijkheden, en fantastische faciliteiten. Eigen sanitair op je kampeerplaats, of een leuk chalet met alle voorzieningen het kan allemaal. Wil je toch een campinggevoel gevoel hebben, dan huur je een safaritent. Bij deze tent zijn er ook speciale mogelijkheden met een mini uitvoering voor de kinderen, ook kinderen komen in het vakantiepark niets te kort met de speelmogelijkheden.

vakantieparken Limburg

Ga voor pure luxe

Wil je echt even tot rust komen tijdens je vakantie? Het is mogelijk om met je eigen tent, vouwwagen of caravan te komen en privé sanitair te huren. Ook betreft andere mogelijkheden zit je goed bij vakantieparken Limburg, zelfs een luxe wellness bungalow behoort tot de mogelijkheden. In deze bungalow kun je gebruik maken van een eigen sauna en bubbelbad, om daarna even heerlijk na te genieten met een drankje in je eigen tuin. Op de Leistert is het allemaal mogelijk, om de perfecte vakantie met het gezin te vieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *